New York Rangers ja Ottawa Senators saivat viettää kiireisen kevään keskellä yhden ylimääräisen vapaapäivän, mutta ottelusarja jatkui vihdoin viime yönä, kun joukkueet kohtasivat toisensa Manhattanilla.

Senators onnistui nappaamaan sarjan kahdesta ensimmäisestä ottelusta kaksi voittoa, joten Rangersilla oli viime yönä edessään niin sanottu pakkovoiton paikka. Muutoin se olisi valahtanut hankalaan tilanteeseen.

Tässä Rangers myös onnistui, minkä johdosta se kavensi ottelusarjan voitot tilanteeseen 2-1. Sininutut oli lopulta parempi selvin lukemin, 4-1.

– Jos ollaan täysin rehellisiä, niin he aloittivat paljon epätoivoisemmin kuin me, ja he jatkoivat puskemista emmekä enää pysyneet perässä. Kun joudut takaa-ajoasemaan, etenkin hyvää joukkuetta vastaan, yrität vain päästä kuopasta ulos. Tätä me myös teimme tänään, puolustaja Dion Phaneuf kertoi NHL.com:n mukaan.

Rangers aloitti ottelun vahvasti, sillä norjalaistähti Mats Zuccarello vei isännät johtoon jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Toistakaan ei tarvinnut odotella turhan pitkään, sillä Michael Grabner lisäsi Rangersin johdon kahteen maaliin, kun pelikello pysähtyi ajassa 13:24.

– Peli oli hävitty jo ensimmäisessä erässä. He olivat valmiita, nälkäisiä ja epätoivoisia, emmekä vastanneet tähän millään tavalla. Siinä se kaikessa yksinkertaisuudessaan, päävalmentaja Guy Boucher kirosi.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.