Buffalo Sabres antoi äskettäin kenkää kahdelle keskinäiselle tekijälle; päävalmentaja Dan Bylsmalle sekä GM Tim Murraylle.

Tämän jälkeen se on metsästänyt kaksikolle korvaajia, ja etenkin GM:n paikalle on ilmennyt useita ja taas useita eri vaihtoehtoja. Yksi rajuimmista huhuista oli se, että Sabres oli pyytänyt Arizona Coyotesilta lupaa neuvotella GM John Chaykan kanssa. Raporttien mukaan Coyotes torppasi ehdotuksen siltä istumalta.

Nyt toisten huhujen mukaan Sabresin verkot ulottautuisivat useaan eri suuntaan. Raportit nimittäin kertovat Sabresin olevan usean eri nimen perässä.

Näistä mielenkiintoisin on Pittsburgh Penguinsin apulais-GM:nä toimiva Bill Guerin, joka teki omalla peliurallaan kovaa jälkeä. Esimerkiksi kaudella 2001-02 hän iski Boston Bruinsin riveissä 41 maalia 78 runkosarjaottelun aikana.

Penguinsistä kiinnostusta on herättänyt myös erinäisissä rooleissa toimiva Jason Botterill.

Guerinin lisäksi Sabres on kiinnostunut neljästä muustakin apulais-GM:stä: Bill Zitosta (Columbus Blue Jackets), Paul Fentonista (Nashville Predators), Tom Fitzgeraldista (New Jersey Devils), Michael Futasta (Los Angeles Kings).