Ottawa Senatorsin menestys on kulminoitunut tällä kaudella muutamaan eri tekijään, mutta suurin näistä on supertähti Erik Karlsson.

Ruotsalaispuolustaja pelasi uskomattoman hyvän runkosarjan, minkä vuoksi hänen nimensä on jälleen kerran keskusteluissa mukana, kun puhe kääntyy kauden parhaaseen puolustajaan.

Karlsson on jatkanut pudotuspeleissä siitä, mihin hän runkosarjassa jäi; mies on nimittäin ollut dominoivan hyvä.

Eikä ainoastaan tehopisteiden valossa, vaan aivan kaikessa. Hän tekee voittomaaleja, rakentaa peliä, nostaa pelivälinettä ylöspäin ja on omassa päässä luotettava luutija, joka lukee peliä erinomaisella tasolla.

Tämä onkin innostanut Senatorsin päättäviä elimiä kehumaan Karlssonia kilpaa. GM Pierre Dorion oli esimerkiksi sitä mieltä, että Jumala loi Karlssonin kahdeksantena päivänä, ja nyt oli päävalmentaja Guy Boucherin vuoro.

– Meidän on arvostettava sitä, mitä meillä täällä on (Karlssonin muodossa). Hän on tällä hetkellä enemmän, kuin tähtipelaaja. Se on mielestäni uskomatonta. Hän oli taitava pelaaja, josta tuli tähti ja nyt hänestä on kasvanut voittaja. Hän on inspiroinut joukkuettamme koko kauden ajan, Boucher ylisti The Scoren mukaan.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.