Washington Capitals oli jälleen kerran runkosarjassa omaa luokkaansa, sillä se vei jälleen nimiinsä kauden parhaalle joukkueelle jaettavan Presidents’ Trophyn.

Sitten alkoivat pudotuspelit ja siinä samalla ongelmat. Vielä ensimmäisen ottelun se onnistui viemään toiselta villi kortti -paikalta kevään tosipeleihin päässyttä Toronto Maple Leafsia vastaan, mutta kaksi seuraavaa ovat menneet kanadalaisseuran nimiin.

Mutta kuten Capitalsin päävalmentajana toiminut Barry Trotz kertoi medialle, ei kyseessä ole mikään suuren ja pienen välinen taistelu. Kaikki on auki ja mahdollista, kun kyse on NHL:n tasoisesta liigasta.

– Tämä ei ole mikään Daavidin ja Goljatin taistelu. Asiat eivät tule juuri nyt helposti. Olemme olleet jo kolme kertaa jatkoerässä, joten kyseessä on helvetinmoinen ottelusarja. Opit samalla myös pelaajistasi paljon, Trotz kertoi Sportsnetille.

Seuraava ottelu onkin molempien joukkueiden kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä puntit joko tasoittuvat, tai sitten Maple Leafs saa käsiinsä kolme ottelupalloa.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.