Columbus Blue Jackets ja Pittsburgh Penguins pelaavat parhaillaan sarjan kolmatta ottelua, Penguinsin johtaessa sarjaa voitoin 2-0. Sarja siirtyi nyt Columbukseen, jossa pelataan myös seuraava ottelu.

Tällä hetkellä käynnissä on hurjat maalijuhlat, sillä ottelu on ensimmäisen erän puolessa välissä tilanteessa 3-1.

Blue Jackets sai ottelun parhaan mahdollisen alun, sillä se iski kiekon välittömästi maalin ohi Penguins-vahti Marc-Andre Fleuryn. Brandon Dubinskyn laukaus pomppi Cam Atkinsonille, joka lakaisi irtokiekon maaliin.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
Cam Atkinson scores 11 seconds into Game 3

Blue Jackets ehti nauttia sarjan ensimmäisestä johtoasemastaan vain kolmen minuutin verran, sillä Jake Guentzel iski ottelun tasoihin. Tasoituksen jälkeen maalinteossa onnistui jälleen Atkinson, joka siirsi Blue Jacketsin jälleen johtoon.

Cam Atkinson gets his second goal of the first period

Tämän jälkeen Blue Jackets pääsi ylivoimalla, jolloin oli Zach Werenskin vuoro venyttää maaliverkkoja ja siirtää sinitakit jo 3-1-johtoon.

Zach Werenski’s first career playoff goal. What a shot (also got stuck above the in-goal camera)