Anaheim Ducks ja Calgary Flames aloittivat oman pudotuspeliurakkansa viime yönä, kun joukkueet kohtasivat Kalifornian Anaheimissa.

Kotijoukkue piti päänsä, sillä se otti kamppailusta 3-2-voiton. Tästä suuri kiitos menee maalivahti John Gibsonille, joka otti ottelun lopussa kaksi todella tärkeää torjuntaa. Lisäksi Ducks onnistui tappamaan erän lopussa Flamesin kahden miehen ylivoiman.

Ducksin kannalta nähtiin kuitenkin pelottava tilanne ottelun toisessa erässä, kun tähtihyökkääjä Corey Perry sai mailan ikävästi naamaansa.

Tarkemmin sanottuna Perryn naamaan osui joukkuekaveri Antoine Vermetten lapa. Ei kuitenkaan kaikista perinteikkäimmällä tavalla:

Vermette nimittäin kumartui aloitukseen yhdessä Flamesin Sam Bennettin kanssa, ja tässä vaiheessa hänen mailansa meni lavan kohdalta poikki. Fysiikan lakien mukaisesti lapa jatkoi matkaansa ja se lävähti lopulta Perryä suoraan naamaan.

Yahoo! Sportsin kiekkotoimittaja Jen Neale kertoi tilanteen jälkeen Twitter-tilillään, miten miehekkäästi Perry oli iskun kuitenkin ottanut. Perry oli kävellyt koppikäytävälle, sylkäissyt suussa olleen veren pois ja mennyt takaisin penkille.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
Corey Perry takes some shrapnel in the face

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.