Vegas Golden Knights julkaisi historiansa ensimmäisen pelaajasopimuksensa maaliskuun 6. päivä, kun se tiedotti kiinnittäneensä hyökkääjä Reid Duken rosteriinsa.

Koska nevadalaisseura ei ole vielä tällä hetkellä mukana millään muotoa kaukalon puolella, ja Duken kausi päättyi WHL:ssä viime viikolla, yritti seuran GM:nä toimiva George McPhee löytää suojatilleen mahdollisuuden päästä jatkamaan pelejään vielä jossain.

Lopulta tällainen mahdollisuus tarjoutui AHL:stä: Duke allekirjoitti tryout-sopimuksen St. Louis Bluesin farmiseurana toimivan Chicago Wolvesin kanssa ja hän siis liittyy sen turvin Bluesin farmiseuran matkaan.

– Reid Duken WHL-kauden päätyttyä viime viikolla, olemme tutkineet erilaisia vaihtoehtoja, että hän pääsisi pelaamaan vielä lisää pelejä tämän kauden aikana, McPhee avasi taustoja NHL.com:lle.

– AHL:ssä pelaava Chicago Wolves, joka on tällä hetkellä St. Louis Bluesin farmiseura, suostui ottamaan Reidin riveihinsä tryout-sopimuksella ja sen myötä häntä on mahdollisuus peluuttaa jo joukkueen seuraavassa ottelussa. Olemme todella kiitollisia Wolves-organisaatiolle annettuaan Reidille tämän mahdollisuuden, mikä edesauttaa hänen kehitystään pelaajana.

21-vuotias kanadalaishyökkääjä, joka varattiin vuonna 2014 NHL:ään Minnesota Wildin toimesta, teki päättyneellä WHL-kaudella 59 runkosarjaotteluun ennätystehonsa 37+34, mikä on erinomainen suoritus yhdessä maailman kovimmista juniorisarjoista.