Ottawa Senators on viime viikkoina ollut todella epäonninen joukkue, sillä ensin Marc Methot loukkaantui Sidney Crosbyn huitaisun seurauksena, ja tämän jälkeen kapteeni Erik Karlsson joutui sivuun blokattuaan laukauksen.

Senatorsin epäonni ei ollut kuitenkaan vielä tässä, sillä yön NHL-kierroksella puolustaja Cody Ceci loukkaantui vaarattoman näköisessä tilanteessa. Postmedian toimittaja Bruce Garriochin mukaan Ceci ei pelaa Senatorsin seuraavassa ottelussa maanantaina.

Methotin tilanteeseen saatiin sentään hieman päivitystä, kun Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos kommentoi loukkaantumista lauantaina.

– Siitä (Methotin loukkaantumisesta) on nyt hieman yli viikko – sormi ei ole parantunut tarpeeksi nopeasti. Prosessi etenee hitaasti. Koko leikkauksen idea oli pelastaa hänen sormensa. Minulle on kerrottu, että hän ei pelaa tällä kaudella, ellei ole 100-prosenttista varmuutta, että sormi ei ole vaarassa, Kypreos kertasi Sportsnetin lähetyksessä.

– Juuri nyt he eivät voi sanoa asian olevan niin. Ehkä ensi viikon puolessa välissä saamme virallisen päivityksen Ottawa Senatorsilta.

”Sitä on vaikea käsitellä”

Karlsson loukkaantui siis aiemmin viikolla, kun hän blokkasi laukausta. Karlssonin tilanteesta antoi lisätietoa päävalmentaja Guy Boucher, jonka mukaan paluu voi tapahtua milloin tahansa.

Karlsson lähetettiin Senatorsin vieraskiertueelta takaisin kotiin vain varotoimenpiteenä.

– Ajattelimme, että niin oli parasta. Erikin tilaa arvioidaan päivittäin, joten hän voi olla takaisin hetkenä minä hyvänsä, Boucher totesi Ottawa Sunille.

Senatorsilta on tällä hetkellä sivussa kolme heidän parasta puolustajaa, joten tilanne ei ole todellakaan helppo. Joukkue taistelee vielä tiukasti pudotuspelien kotiedusta, joten edes yhden puolustajan paluu auttaisi ilman muuta tässä tehtävässä.

– Me tiedämme, että tämä on vaikein aikamme vuodesta, nämä viimeiset pari viikkoa. Me tiesimme, mitä oli tulossa, mutta emme uskoneet, että meille olisi näin moni loukkaantuneena, etenkin kolme meidän parasta puolustajaamme. Sitä on vaikea käsitellä, Boucher kertasi.