Colorado Avalanche on tämän kauden osalta ollut ylivoimaisesti koko NHL:n surkein joukkue. Tällä hetkellä Avalanche on kerännyt ainoastaan 37 pistettä, jolla irtoaa luonnollisesti NHL:n jumbosija.

Viimeiseen kymmeneen otteluun Avalanche on voittanut ainoastaan kaksi ottelua, ja se on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Se on tappioputkensa aikana tehnyt vain kaksi maalia ja päästänyt vastaavasti 12.

Yön NHL-kierroksella se kohtasi Patrik Laineen edustaman Winnipeg Jetsin, joka siis jatkoi Avalanchen tappioputkea selvällä 6-1-voitolla. Laine kuritti Avalanchen iskemällä tehot 1+1.

Avalanchen koko kausi voisi tiivistyä ottelussa nähtyyn läpiajoon, jossa Avalanche-hyökkääjä Blake Comeau pääsi yksin läpi. Hän päätti kuitenkin tilanteessa syöttää taakse päin, jolloin Laine pääsi tilanteessa katkaisemaan hyökkäyksen.

Tilanteen voit katsoa alla olevalta videolta.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
The Colorado Avalanche, everybody!

Kuten FOX Sportsin toimittajana työskentelevä Pete Blackburn toteaa, tässä on Colorado Avalanche.

Kesän varaustilaisuus palkitsee?

Avalanchen rämpiminen tietää sitä, että joukkue saa kesän varaustilaisuuteen erinomaiset mahdollisuudet ykkösvaraukseen. Vaikka varausvuosi ei ole yhtä laadukas kuin muutamat aikaisemmat, kovia lupauksia on saatavilla.

Nolan Patrick ja Nico Hischier ovat pyörineet spekulaatioissa korkealla, joten Avalanchella olisi mahdollisuus varata jompikumpi kaksikosta, jos arpaonni vain suosii.