Pittsburgh Penguinsin ja Toronto Maple Leafsin välillä on nähty viime vuosina yllättävän paljon vaihtokauppoja, kuten esimerkiksi Phil Kesselin kohdalla.

Tällä kertaa ei kuitenkaan liikuttu aivan samoissa sfääreissä, sillä seurojen suorittaman kolmen pelaajan kaupan nimekkäin pelaaja oli Eric Fehr. Hän siirtyy kanadalaisseuraan yhdessä puolustaja Steve Oleksyn ja neljännen kierroksen varausvuoron kera. Toiseen suuntaan matkaa puolestaan puolustaja Frank Corrado.

Fehr on 31-vuotias hyökkääjä, jonka vuositasoltaan 2 miljoonan dollarin arvoinen sopimus kattaa myös tulevan kauden. Hän edusti kaudesta 2005-06 alkaen Washington Capitalsia, kunnes siirtyi kesällä 2015 vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta Penguinsiin ja voitti siellä Stanley Cupin.

Fehrillä on vyöllään 561 runkosarjaottelua ja niistä tehot 103+99. Pudotuspeleissä hänet on nähty 60 ottelussa, tehoin 8+2.

Niin ikään Torontoon matkaava Oleksy on 31-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja, joka on luonut valtaosan ammattilaisurastaan AHL:ssä. NHL:n puolelta hänellä on tilillään 73 runkosarjaottelua tehoin 7+13 ja seitsemän pudotuspeliottelua. Kuluvalla kaudella hän pelasi Penguinsin alakerrassa 11 ottelussa.

Corrado on puolestaan toiseen suuntaan matkaavaa kaksikkoa selkeästi nuorempi pelaaja. Hänellä on ikää 23 vuotta ja hän on oikealta ampuva puolustaja.

Toistaiseksi hän on pelannut NHL:ssä 69 ottelua, tehden niissä pisteet 3+5. Viime kaudella hänelle kertyi NHL:ssä 39 ottelua, mutta kuluvalla kaudella hänet on nähty loukkaantumisten vuoksi ainoastaan kahdessa NHL-ottelussa. AHL:ssä hän on ollut kuitenkin vahvassa vireessä, iskien 18 peliin pisteet 1+11.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.