Vilkas ilta vaihtokauppojen osalta on kääntynyt lopuilleen. Iltama piti sisällään usean nimekkään pelaajan siirtymisen, mutta kauppoja tipahtelee julkisuuteen vielä tasaiseen tahtiin.

Yksi näistä nähtiin Montreal Canadiensin ja Colorado Avalanchen välillä, sillä joukkueet vaihtoivat kaksi pelaajaa päikseen. Canadiens lähetti Sven Andrighetton Denveriin, mistä se sai vastineeksi Andreas Martinsenin.

Andrighetton 650 000 dollarin arvoinen sopimus on katkolla ensi kesänä. 23-vuotias sveitsiläishyökkääjä on pelannut tällä kaudella 27 ottelua NHL:n puolella, tehoin 2+6. AHL:ssä kamppailuita on taasen kertynyt 20 kappaletta (8+14).

26-vuotias norjalaishyökkääjä Martinsen pelaa vasta toista kauttaan NHL-kaukaloissa. Tähän mennessä mies on esiintynyt 110 ottelussa, joista hänellä on tehoja 7+11.

Muita pienempiä siirtoja:

Avalanche osallistui myös toiseen pienempään siirtoon, kun se lähetti Cody Corbettin Washington Capitalsiin, saaden vastineeksi Joe Cannatan.

New York Rangers kauppasi Justin Fontainen Edmonton Oilersiin, josta Manhattanille matkasi Taylor Beck.

Floridalaisseurat Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers suorittivat myös keskenään pienemmän vaihdon, kun Tampaan matkasi maalivahti Mike McKenna ja Miamin suunnalle McKennan virkaveli, Adam Wilcox.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.