Washington Capitalsin faneiksi tunnustautuva Manny Nicolas joutui pelkästään positiivisessa mielessä outoon tilanteeseen viime sunnuntaina.

Washington Post tietää kertoa Nicolaksen istuneen kaverinsa kanssa paikallisen kebab-ravintolan edessä, kun Capitalsin ruotsalaishyökkääjä Andre Burakovsky kavereineen avasi heidän auton oven.

Yksi kaveruksista kysyi ”Uber?”, johon Nicolas kertoo vastanneensa ”Ei”.

Tämän jälkeen Burakovsky avasi suunsa, esitteli itsensä nimeltään ja kysyi perään, että ”Tiedätkö kuka minä olen?” – Nicolas kertoo luonnollisesti tunnistaneen nimen, mutta ei aluksi uskonut asiaa todeksi.

Kun Burakovsky kuitenkin kaivoi esiin puhelimensa näyttääkseen valokuvia, huomasi Nicolas tämän käden olleen paketissa; siinä kohtaa hän tiesi, että kyseessä on oikeasti Burakovsky, sillä tämä oli loukannut kätensä Detroit Red Wingsiä vastaan pelatussa ottelussa.

Nousi hetkessä viraaliksi tähdeksi

Tässä kohtaa Nicolaksesta tavallaan tuli Uber-kuski. Hän nimittäin lupasi heittää Burakovskyn kavereineen Capitals-pelurin asunnolle. Perille päästyään he ottivat yhteiskuvan, vaihtoivat puhelinnumeroita ja lähtivät eri teille.

Nicolas julkaisi välittömästi hänen puhelimellaan otetun yhteiskuvan Instagramissa ja kuvasta tuli viraali. Se levisi lähes poikkeuksetta kaikkiin suurimpiin medioihin, myös NHL.com:n sivuille.

Maanantaina Nicolas saikin sitten puhelimeensa tekstiviestin 22-vuotiaalta Burakovskylta, jossa luki ”Olet kuuluisa”.

– Siitä tuli todella nopeasti viraali. Olin kuin puulla päähän lyöty, Nicolas kertaa Washington Postille.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Nicolaksen autolle tullaan Uber-kyydin perässä. Vastaavaa hän ei ollut kuitenkaan aiemmin kokenut ja tuskin tulee aivan pian kokemaankaan.