Montreal Canadiensin on uskottu jo pidempään tarkkailleen Arizona Coyotesin Martin Hanzalia, mutta nyt katseet ovat kiinnittyneet huhujen mukaan myös toisaalle.

Tuo toinen suunta on St. Louis Blues ja joukkueen ruotsalaissentteri Patrik Berglund, mikäli The Fourth Periodia on uskominen.

28-vuotiaan Berglundin sopimus on katkolla kuluvan kauden jälkeen, joten ainakin alustavasti hänen kohdallaan kyse olisi rental-pelaajasta, aivan kuten Hanzalin. Kaksikosta Hanzal tokikin olisi vuosipalkan osalta 800 000 dollaria halvempi vaihtoehto.

Canadiens ei ole kuitenkaan ainoa seura, joka on kiinnostunut Berglundista, vaan huhujen mukaan hän on herättänyt useiden NHL-seurojen kiinnostuksen. Sinällään hän olisikin Hanzalia houkuttelevampi vaihtoehto, sillä ruotsalaishyökkääjä kykenee hyppäämään suoraan myös laiturin tontille.

Canadiens jopa kahden Blues-pelurin perässä?

Tiettävästi Canadiens olisikin kaavailemassa häntä Top 6 -rooliin ja osapuolten tiedetään käyneen myös neuvotteluja potentiaalisista kaupoista.

Kanadalaisseuran tiedetään etsivän myös Top 4 -puolustajaa ja olevan sitä kautta myös toisesta Blues-pelaajasta, Kevin Shattenkirkista.

Berglund omaa sopimuksessaan osittaisen siirron estävän pykälän, minkä ansiosta hänellä on oikeus toimittaa Bluesin seurajohdolle lista kuudesta joukkueesta, joihin hän ei ole valmis siirtymään.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.