Jääkiekkoa seuraavat fanit ovat olleet käärmeissään koskien vuoden 2018 talviolympialaisia. NHL on nimittäin eväämässä pelaajiensa osallistumisen turnaukseen, mikä on saanut fanit vihaisiksi.

Mikään ei kuitenkaan ole vielä varmaa, vaikkakin NHL-pelaajia ei suurella todennäköisyydellä tulla olympialaisissa näkemään. Niin vankka on liiga ollut mielipiteessään pelaajien osallistumisen suhteen.

On olemassa kuitenkin yksi poikkeus, joka tulee Yhdysvaltojen pääkaupungista, Washingtonista. Capitalsin omistaja Ted Leonsis on asettaunut asiassa pelaajien tueksi, mutta ei ainoastaan symbolisesti.

Leonsis antaa nimittäin pelaajiensa osallistua olympialaisiin siitäkin huolimatta, vaikka NHL eväisi tämän lopullisesti. Capitalsin riveissä pelaava Alexander Ovechkin on uhonnut jo aiemmin rikkovansa NHL:n päätöstä, joten Leonsis on näyttänyt hyvän omistajan elkeitä, ja asettautunut tähtipelaajiensa tueksi.

– En tiedä, miten asian sisäpiirissä toimitaan, ja koska minulla on omat tuntemukseni, äänestän vain siinä tapauksessa, jos minua pyydetään äänestämään. Minun näkemykseni on kuitenkin se, että pelaajat eivät ikipäivänä tule sanomaan olympialaisille ei, Leonsis kommentoi NHL.com:n mukaan.

– Jos Alex Ovechkin, Braden Holtby ja Nicklas Bäckström kertovat meille, että he haluavat edustaa maataan olympialaisissa, miten voisin vastata siihen kieltävästi? Saatan saada siitä sakot ja jonkin rangaistuksen, mutta suhteeni näihin kolmeen pelaajaan on tärkeämpi asia.