Kiekkoraamatuksikin nimetty The Hockey News on useimmille se julkaisu, jota luetaan ja arvostetaan kaikista eniten.

Kiekkoraamattu on tunnettu useista listoistaan, joita se julkaisee aina kauden mittaan. Tällä kertaa se päätti keskittyä varaamattomiin pelaajiin ja rankkasi viisi parasta varaamatonta pelaaja tämän kauden osalta. Lista tehtiin Martin St. Louisin paidan jäädytyksen innoittamana, sillä St. Louisia ei koskaan varattu NHL:ään.

1. Artemi Panarin, Chicago Blackhawks

Viime vuoden Calder Trophy -voittaja on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin hän viime kaudella jäi. Koossa on jo 42 tehopistettä tämän kauden osalta. Panarinia ei koskaan varattu NHL:ään, vaan hän siirtyi taalakaukaloihin KHL-liigasta. Hän tekikin juuri viime vuoden lopussa uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen Blackhawksin kanssa.

2. Mats Zuccarello, New York Rangers

Pienikokoinen norjalainen pelasi ennen NHL:ään siirtymistä Ruotsissa, jossa hän vakuutti Rangersin seurajohdon. Hän on viimeisten vuosien aikana noussut joukkueen kantaviksi voimiksi ja tällä kaudella hän on matkalla uuteen piste-ennätykseensä, joka viime kauden 61 pistettä.

3. Torey Krug, Boston Bruins

Boston Bruinsin pienikokoinen puolustaja on tällä kaudella pelannut elämänsä kautta, sillä hän on iskenyt jo neljä maalia ja 28 tehopistettä. Viime kauden piste-ennätys on 44 (4+40) tehopistettä. Krugin läpimurto tapahtui pudotuspeleissä keväällä 2013, jolloin Bruins eteni aina Stanley Cup -finaaliin asti.

4. Jonathan Marchessault, Florida Panthers

Florida Panthersia edustava Jonathan Marchessault on ollut yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä ja etenkin hänen alkukautensa oli todella vahva. Panthers hankki hänet kesällä 2016, eikä ole varmasti katunut hankintaa. Marchessault raivasi tiensä NHL:ään AHL-liigan kautta, missä hän vietti yhteensä kuusi kautta.

5. Conor Sheary, Pittsburgh Penguins

Conor Sheary nousi Pittsburgh Penguinsin miehistöön lopullisesti viime kaudella, kun hän iski pudotuspeleissä neljä maalia ja 10 tehopistettä. Sheary kulki NHL:ään yliopistosarjan kautta, jonka jälkeen hän vietti useamman kauden AHL:ssä.