NHL:n All Star -tapahtuma lähestyy kovaa vauhtia, mistä oivana esimerkkinä toimii se, että tähdistötapahtuman kokoonpanot ovat nyt valittuna. Voit katsoa ne täältä.

NHL:n tekemät valinnat aiheuttavat jokainen kerta närää, mutta rehellisyyden nimissä kaikista parhaiden valitseminen tapahtumaan on lähes mahdoton tehtävä, eikä niistä olla luultavasti vielä koskaan oltu samaa mieltä.

Kanadalaismedia Sportsnet onkin listannut sivuillaan ne pelaajat, jotka olisivat aivan hyvin voineet päästä mukaan All Star -tapahtumaan.

Listan kärjessä majailee täysin ansaitusti Columbus Blue Jacketsin Cam Atkinson, joka on tällä hetkellä liigan maalipörssin toisena ja pistepörssin kolmantena.

Kovista tehoista ja Blue Jacketsin uskomattomasta voittoputkesta huolimatta NHL päätti kuitenkin jättää Atkinson valitsematta, syystä tai toisesta.

Listauksessa on mukana myös esimerkiksi Chicago Blackhawksin Artemi Panarin, joka on tehnyt tällä kaudella 43 ottelussa 17 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä.

Sportsnetin listaukseen mahtui myös suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen, joka oli sivuston neljäs valinta Atlantin puolustajista. Divisioonan oman pään osasto on kuitenkin tällä hetkellä sen verran vahva, ettei nuorella suomalaisella ollut tähdistöotteluun vielä asiaa.

Voit katsoa kaikki ulos jätetyt pelaajat Sportsnetin sivuilta täältä.