Colorado Avalanchen tähänastinen kausi on ollut totaalinen pannukakku, sillä joukkue majailee tällä hetkellä koko NHL:n pohjilla. Denveriläisseura on pelannut 39 ottelua, joista se on napannut vain 13 voittoa, ja se on Arizona Coyotesin kanssa kaukana muita perässä.

Tämä on luonnollisesti aiheuttanut sen, että organisaation GM:nä toimiva Joe Sakic on asettanut jopa tähtipelaajiaan kaupattavaksi.

Kyseiseen joukkioon lukeutuvat esimerkiksi kapteeni Gabriel Landeskog, sekä tasaisia tehoja jo vuosia iskenyt Matt Duchene. Tilanteen myös ymmärtää, sillä potentiaalistaan huolimatta Avalanchen tekeminen on mennyt yhä vain huonompaan suuntaan. Suomeksi sanottuna muutoksia tarvitaan.

Landeskogin ja Duchenen tilanteesta kertoi Twitter-tilillään Bleacher Reportin kiekkokolumnisti Adrian Dater.

Adrian Dater

@adater
Duchene and Landeskog remain firmly on trade block, but price is high. Sakic getting multiple offers though. Fluid situation

Mikko Rantanen saa nukkua yönsä rauhassa

Itse asiassa Avalanchen kauppahalut ovat tällä hetkellä sitä luokkaa, että sillä on riveissään ainoastaan kolme pelaajaa, joita se ei ole halukas kauppaamaan. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu etenkin Mikko Rantaseen, joka on Avalanchen yksi suurimpia lupauksia.

Rantasen lisäksi hakulta ovat säästymässä ainoastaan Nathan MacKinnon sekä Tyson Jost, jotka ovat niinikään suurenmoisia lupauksia. MacKinnon on kaiken lisäksi todistanut jo tasonsa NHL-kaukaloissa, kun taasen Jost ei ole tehnyt vielä omaa läpimurtoaan kirkkaissa valoissa.

– En ole aikeissa liikuttaa MacKinnonia, Jostia tai Rantasta mihinkään, etenkin kun otetaan huomioon heidän ikänsä. Meillä on vielä paljon hyviä palasia. Kuuntelenko muiden ehdotuksia ja ideoita, miten saisimme parannettua joukkuettamme ja tehtyä siitä nuoremman ja syvemmän? Ehdottomasti aion tehdä niin, Sakic kertoi Denver Postin mukaan.