Tampa Bay Lightning on viime vuosina tottunut menestymään ja ei ole mitään syytä miksi se ei voisi sitä tehdä myös tällä kaudella.

Lightningin menestyksen tielle on ilmaantunut kuitenkin harmaita pilviä, sillä joukkue on kärsinyt pahoista loukkaantumisista kauden alussa. Muun muassa Steven Stamkos, Ryan Callahan, Nikita Kucherov, Ondrej Palat ovat tällä hetkellä sivussa joukkueen riveistä.

Stamkosin loukkaantuminen on erityisen raskas, sillä joukkueen kapteenin menetys on valtava.

Lisää huonoja uutisia

Kuten todettu, Kucherov on tällä hetkellä sivussa joukkueen riveistä. Hän loukkaantui Lightningin aamuharjoituksissa keskiviikkona, eikä pelannut siksi joukkueen edellisessä ottelussa. Kucherov on tällä hetkellä Lightningin tehokkain pelaaja, sillä hän on iskenyt 28 ottelussa 30 (13+17) tehopistettä.

Lightning menetti keskiviikkona myös toisen hyökkääjän, kun tsekkihyökkääjä Palat loukkaantui. Palat jätti ottelun kesken eikä palannut enää kaukaloon. Palatin alkukausi on ollut vaikea, sillä hän on iskenyt vain 13 (4+9) tehopistettä.

Lightningin päävalmentaja Jon Cooper ei NBC Sportsin mukaan osannut sanoa Kucherovin tai Palatin vammoista sen tarkemmin. Hänen mukaansa heidän tilansa arvioidaan uudestaan myöhemmin.

Lightning tarvitsee kipeästi hyökkääjiään, sillä se on tiukasti mukana pudotuspelitaistelussa. Joukkue on vain kolmen pisteen päässä suorasta jatkopaikasta omassa divisioonassaan.