Las Vegas julkaisi viime viikolla oman NHL-joukkueensa nimen ja logon. Jo aikaisemmin seura oli nimennyt toimitusjohtajakseen George McPheen.

Joukkue ei ole vielä nimennyt ensimmäistä päävalmentajaansa, mutta spekulaatiot nimestä ovat velloneet viime viikkoina entistä enemmän. Florida Panthers antoi yllättäen potkut Gerard Gallantille, jonka jälkeen alkoi heti keskustelu siitä, olisiko Gallant Golden Knightsin päävalmentaja ensi kaudella.

Gallant onnistui viemään Panthersin viime keväänä pitkästä aikaa pudotuspeleihin ja samalla seura voitti oman divisioonansa ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Tämän kauden alku ei ollut kovin vahva, mutta Gallant on silti antanut hyvät näytöt päävalmentajan taidoistaan.

Lopullinen ratkaisu antaa odottaa

Lopullisen ratkaisun päävalmentajasta tekevät McPheen ohella seuran omistaja Bill Foley sekä seuran varatoimitusjohtaja Kelly McCrimmon. Las Vegas julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa McPhee kommentoi valmentajien palkkausta.

– Meidän suunnitelmamme on palkata valmennusryhmä ensi keväällä. Tiedostamme, että potentiaaliset vaihtoehdot valmentajaksi muuttuvat kauden aikana, McPhee totesi tiedotteessa.

– Uskon, että meidän täytyy käyttää aikamme viisaasti tämän prosessin aikana.

Las Vegas Review-Journal sen sijaan pohtii sitä, että jatkaako Gallant valmentamista vai pitääkö hän tauon. Gallantille maksetaan kuitenkin noin kaksi miljoonaa dollaria seuraavan kahden vuoden ajan. Lehti myös muistuttaa, että McPhee on palkannut seuraan jo kaksi Panthers-taustaista henkilöä, Scott Lucen ja Erin Ginnellin.