Detroit Red Wingsin loukkaantumishuolet jatkuvat, sillä pääosin ykköskentässä tämän kauden pelannut laitahyökkääjä Justin Abdelkader loukkasi polvensa ottelussa Florida Panthersia vastaan.

Tarkalleen ottaen hän kärsii ristisiteen repeämästä, ja hänen sairaslomansa pituudeksi tulee 2-4 viikkoa, GM Ken Holland kertoi perjantai-iltana medialle.

Abdelkader jatkaa pitkää loukkaantuneiden listaa Red Wingsin osalta, sillä hän on neljäs mies viikon sisään, joka tippuu pois joukkueen pelaavasta kokoonpanosta.

Pitkä lista

Aiemmin Wings menetti Jimmy Howardin, Alexey Marchenkon sekä Brendan Smithin loukkaantuneiden listalle. Lisäksi enne tätä viikkoa lasaretin puolella oli jo valmiiksi Andreas Athanasiou ja Darren Helm. Red Wings on menettänyt eniten miespelejä koko NHL:ssä runkosarjan ensimmäisen neljänneksen aikana.

Loukkaantumisista johtuen punapaitojen on ollut pakko luottaa mm. Anthony Manthaan hyökkäyksessä ja Ryan Sprouliin puolustuksessa. Nuoret miehet ovatkin ottaneet veteraanin lailla paikkansa ja esmierkiksi Mantha on ollut Red Wingsin parhaita hyökkääjiä viimeisen kolmen ottelun aikana.