Detroit Red Wings on ollut viime aikoina toistuvasti loukkaantumisuutisissa. Kuluneella viikolla tuntui siltä, että jokaisessa joukkueen pelissä joku pelaaja tippuu pois kokoonpanosta. Niin myös viime yön 2-1 jatkoaikatappioon päättyneessä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Sekä laitahyökkääjä Tyler Bertuzzi että puolustaja Brendan Smith loukkaantuivat ottelun toisessa erässä. Mlive.comin mukaan Smith kärsii loukkaantumisesta oikeaan polveen, kun taas Bertuzzi jäi Canadiens-puolustaja Alexei Emelinin taklauksen alle ja osui ikävän näköisesti laitaan vääntäen jalkansa. Pelaajien

Jatkoa pitkään listaan

Juuri perjantai-iltana Red Wingsiltä loukkaantui erinomaisen alkukauden pelannut maalivahti Jimmy Howard jälleen uusiutuneen nivusvamman takia. Mies oli mm. yli 10 ottelua pelanneista vahdeista neljänneksi paras päästettyjen maalien keskiarvoa mitatessa lukemalla 1.76.

Enne Howardia lasaretin puolella pidemmän aikaa aikaansa viettivät mm. Tomas Vanek, Darren Helm, Andreas Athanasiou sekä Alexey Marchenko.

Tällä kertaa Smithin ja Bertuzzin loukkaantumiset eivät kirpaise joukkuetta niin paljon kuin aiemmat tapaukset, sillä Bertuzzi vasta opettelee ison liigan tavoille ja Smith puolestaan on pelannut heikon alkukauden.