Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen kausi on lähtenyt henkilökohtaisella tasolla mukavasti käyntiin, vaikka joukkueen peli sakkaa enemmän tai vähemmän. Yksi ongelma tuntuu kuitenkin vaivaavan toistuvasti.

Hänen mailansa napsuvat poikki kuin EA:n NHL-konsolipeleissä konsanaan.

Varsinkin yrittäessään laukoa kiekkoa suoraan syötöstä tuntuu siltä, että maila ennemmin menee poikki kuin että laukaus onnistuisi. Esimerkiksi maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa ottelussa Calgary Flamesia vastaan Ristolainen yritti jälleen kerran laukoa one timeria, mutta maila napsahti ja seuraavassa ylivoimassa hänen paikkansa otti Cal O’Reilly.

Silti tyytyväinen mailoihinsa

Joukkueen valmentaja Dan Bylsma ja Ristolainen kävivät sananvaihtoa samalla kun O’Reilly lusiteli jäälle. Ristolainen sai jälleen yv-aikaa seuraavan ylivoiman koittaessa.

– Vaihdoin mailaa viime kaudella käyttämääni Baueriin. Se oli nopea päätös ottelun sisällä, Ristolainen sanoi ottelun jälkeen Buffalo Newsille.

Puolustaja sanoo olevansa tyytyväinen nykisiin mailoihinsa, muttei ymmärrä mistä niiden jatkuva poikki meno johtuu.

Kuten sanottua, Ristolainen on aloittanut kautensa mukavasti, mutta 19 runkosarjaottelun aikana hän ei ole onnistunut tekemään yhtäkään maalia. Ehjänä pysyvät mailat saattaisivat auttaa toki asiaa. Syöttöpisteitä miehen tililtä löytyy yhdeksän kappaletta.