San Jose Sharksin kausi on käynnistynyt vauhdikkaasti kahdella voitolla ja joukkueen ehdottomasti paras osastoa on ollut kakkosvitja, jossa pelaa myös Joonas Donskoi.

Kun katsotaan kaikkia mahdollisia tilastoja, kaikki merkit osoittavat Logan Couturen, Joonas Donskoin ja Mikkel Bödkerin kentällisen olleen ehdottomasti joukkueensa eliittiä.

”Kyllä, Tierneyn kentällinen keräsi viime ottelussa enemmän peliaikaa kuin Couturen ketju.”

Kyseinen kolmikko on kerännyt myös valtaisan määrän kehuja pelaamisestaan ja useat asiantuntijat ovatkin ennakoineet ketjusta muodostuvan yksi NHL:n vaarallisimmista.

Onkin kovin vaikea käsittää, että miksi Sharksin päävalmentajana toimiva Peter DeBoer istuttaa heitä enemmän penkillä kuin esimerkiksi Chris Tierneyn kolmosvitjaa. Kyllä, Tierneyn kentällinen keräsi viime ottelussa enemmän peliaikaa kuin Couturen ketju.

Kausi on vasta käynnistynyt!

Jos kyseessä olisi aivan loppukausi, asian ymmärtäisi enemmän kuin hyvin. On nimittäin elintärkeää, että joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat mahdollisimman tuoreina, kun kevään tosipelit käynnistyvät.

Mutta, kun nyt ei ole loppukausi.

Päinvastoin, NHL-kausi 2016-17 on vasta käynnistynyt ja Sharksilla on takanaan kokonaiset kaksi ottelua. Miksi ihmeessä DeBoer siis yrittää säätää joukkueen vaarallisimpia hyökkääjiä säästöliekille, kun lisävastuuta saadessaan he olisivat näillä esityksillä ilmiliekeissä.

”Haluaisinkin päästä kysymään DeBoerilta, että mikä ihmeen idea tässä nyt oikein on taustalla, koska nyt ei oikein juttu aukea.”

Onkin todella vaikea tajuta, miten Donskoin ja Bödkerin takana on peliajan osalta hyökkääjistä ainoastaan kolme kaveria, jotka pelaavat nelosketjussa. Kyllä, Bödker löytyy sijalta kahdeksan ja Donskoi sijalta yhdeksän. Eikä Logan Couturekaan ole kuin vasta kuudentena.

Haluaisinkin päästä kysymään DeBoerilta, että mikä ihmeen idea tässä nyt oikein on taustalla, koska nyt ei oikein juttu aukea.

Onkin kovin hassua syöttää NHL.com:ssa Sharks-hyökkääjien osalta filtteriksi tehopisteet ja huomata, että kärkikolmikkona on mikäs muukaan kuin se kakkoshyökkäysketju.