NHLSuomi.com -sivusto linjaa aina sunnuntaisin kuluneelta viikolta suurimpia onnistujia ja epäonnistujia.

Mitä avausviikon osalta mahtui floppilistalle?

Mikä joukkue aloitti urakkansa erittäin heikosti?

Kuka pelaajiston puolelta nousi pettymyksenä esille?

TOP 5:

5. Tyler Myers, Buffalo Sabres

– Kolmeen otteluun -3, hieman epävarmoja otteita ja pahoja vaikeuksia omassa päässä. Ei ole lähtenyt Myersilla kausi yhtään niin kuin pitäisi. Isolla sopimuksella eteenpäin potkiva isokokoinen puolustaja on edelleen kaukana parhaasta tasostaan.

4. Edmonton Oilers

– Paljon on loukkaantumisia, mutta ei, ei. Ei oikein lähtenyt homma rullaamaan. Ainakaan vielä. Puolustaminen on ollut heikkoa ja maalivahtipeli kauheaa. Siitä se heikko tulos toki lähtee.

3. Eric Fehr, Washington Capitals

– Fehrin kausi lähti jopa humoristisen huonosti käyntiin. Kolmeen otteluun viime kaudella SM-liigassa HPK:nkin riveissä piipahtaneen hyökkääjän tehosaldo on painunut jo lukemaan -6. Pikkuisen on henkilökohtaisella tasollakin petraamista, sillä Fehrillä virheitä on tullut kosolti.

2. Philadelphia Flyers

– Nimekäs on nippu, mutta tulos on ollut laimeaa. Maalipaikkoja joukkue on luonut mukavasti, mutta samalla missannut niitä aivan tuhottoman kovalla tavalla. Mutta eiköhän Flyers heikon alun jälkeen petraa. Ainakin aineksia siihen on kovasti.

1. Devan Dubnyk, Edmonton Oilers

– Karmeita otteita Dubnykiltä, joka on imenyt jo useamman helpon ja kaukaa tulleen kudin. Vancouver Canucksia vastaan Dubnykillä olisi ollut vaikeuksia saada rantapalloakaan kiinni. Todella paljon petraamisen varaa.