Keskiviikon ja torstain välisen yön ehkä mielenkiintoisin kamppailu käydään Denverissä, kun kotijoukkue Colorado Avalanche saa vastaansa Anaheim Ducksin.

Ottelussa nähdään myös mielenkiintoinen parivaljakko vastakkain: Teemu Selänne, ikää 43 vuotta ja Nathan MacKinnon, ikää 18 vuotta.

Vastikään 18 vuotta täyttänyt MacKinnon varattiin kesän varaustilaisuudessa ensimmäisenä. Anaheim-pelistä alkaen hän tulee olemaan suurennuslasin alla, koska hänen odotetaan olevan yksi tekijä, joka kääntäisi Avalanchen kurssin.

MacKinnonin oletetaan pelaavan Avalanchen kolmosketjun keskellä. Myös ylivoima-aikaa on todennäköisesti kanadalaislupaukselle luvassa.

Kesällä jatkoaan jälleen kerran miettinyt Selänne aloittaa jo 21. NHL-kautensa. Hän on ikänestori muuten nuorehkossa Ducksin joukkueessa.

Selänne pelaa uuden hankinnan Mathieu Perreaultin vierellä, mutta ketjun kolmas lenkki on vielä epävarma. Toiselle laidalle suunniteltiin ruotsalaista Jakob Silfverberg, mutta hän kärsii pienestä loukkaantumisesta, joka voi pitää hänet sivussa.

Edellisen ottelun joukkueiden välillä vei Avalanche. Anaheimissa 10.4. pelattu ottelu päättyi Coloradon 1-4 voittoon.

Colorado Avalanchen ja Anaheim Ducksin välinen ottelu alkaa kello 4.30 Suomen aikaa.

Muita mielenkiintoisia tapahtumia yöllä on muun muassa suomalaistulokas Rasmus Ristolaisen NHL-debyytti Buffalo Sabresin pelatessa Detroit Red Wingsia vastaan.

Buffalon ja Detroitin kamppailu alkaa kello 3.00.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.