Ensi yönä käydään mielenkiintoinen kamppailu Ottawa Senatorsin ja Toronto Maple Leafsin välillä.

Ottelussa kohtaavat Anaheimista Ottawaan siirtynyt Bobby Ryan ja Ducksin entinen valmentaja Randy Carlyle. Ryan kommentoi tapaamista Ottawa Citizen-lehden Wayne Scanlanille:

– Todennäköisesti en sano ’hei’, mutta ei se tarkoita, että laukoisin kiekon häntä kohden tai mitään, amerikkalaishyökkääjä totesi.

Ryanin tulon tuomista vaikutuksista ja muista Senators-pakkaan kohdistuvista odotuksista voit lukea Kiekkokynän kirjoituksesta ”Senaattorit”.

Mielenkiintoista on myös nähdä Senatorsin ylivoiman toimivuus. Harjoituksissa ylivoimakokoonpanona on ollut Ryan, Jason Spezza ja Milan Michalek hyökkääjinä sekä Erik Karlsson ja Patrick Wiercioch puolustajina.

Viimeisenä mainittu on se kaikista tuntemattomin, mutta hän on hyvä kortti joukkueen ylivoimaan.

Wierciochilla on hyvä laukaus ja hän osaa käyttää sitä. Viime kaudella hän teki yhteensä 15 maalia NHL- ja AHL-peleissä. Seitsemän noista maaleista tuli ylivoimalla.

Ei huonoja lukuja puolustajalle.

Leafsin kannalta viime aikojen hyvä uutinen on Joffrey Lupulin palaaminen joukkueen harjoitusvahvuuteen. Hän on kärsinyt selkäongelmista eikä ole voinut jääharjoitella.

Lupul tuskin kuitenkaan pelaa vielä Senatorsia vastaan.

Senatorsin ja Maple Leafsin välinen harjoitusottelu pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä kello 2.30 Suomen aikaa alkaen.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.