Yksi kesän kohutuimmista siirroista NHL:n saralla oli Daniel Alfredssonin vaihtaminen Ottawa Senatorsista Detroit Red Wingsin riveihin.

Nyt Alfredsson pelasi ensimmäisen pelinsä uuden seuransa riveissä, kun Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Red Wingsillä vastassa oli Chicago Blackhawks.

– On aina hauska aloittaa kausi uudestaan, mutta jos olen rehellinen, niin ei tämä tunnu niin erilaiselta. Sitä valmistautuu peliä varten ja ainoat paidat mitä sitä tulee katsottua, on toisen joukkueen. Ei ole tullut sellaista ”voi jestas” -fiilistä, vaan tämä on ollut pelkästään hauskaa tähän mennessä, Alfredsson kertasi pelin jälkeen csnchicago.com:n mukaan.

Alfredsson päätti valita Red Wingsin muun muassa siitäkin syystä, että kasassa olevalla joukkueella on hyvät mahdollisuudet taistella Stanley Cupista, mitä Alfredsson ei ole voittanut vielä urallaan.

Kehuja tuleekin siitä, millainen nippu ympärillä on.

– Täällä on paljon hyviä kokeneita pelaajia ja myös erittäin hyviä nuoria pelaajia, jotka ovat menossa eteenpäin kovaa vauhtia. Mielestäni täällä on erittäin hyvä sekoitus, Alfredsson heittää.

Yksi iso asia kokemuksen ja ammattimaisen rutiinin lisäksi on oikean puolen kätisyys, minkä Alfredsson tuo joukkueelle.

– Yritän pelata vahvaa kahden suunnan peliä ja varmasti yksi asia missä pystyn auttamaan, on juuri oikean puolen kätisyys. Heillä ei ole sellaisia pakkeja, joten pelaan varmasti viivalla alussa ja saa nähdä miten se kulkee.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.