NHL:n kuluvan kauden jumbojoukkue San Jose Sharks teki keskiviikkona jo toisen pelaajahankintansa.

Aiemmin Ty Dellandrean Dallas Starsista pelaajakaupalla hankkinut Sharks on hankkinut kokeneen laitahyökkääjä Barclay Goodrow’n, 31, siirtolistalta, johon New York Rangers asetti pelaajan tiistaina.

Goodrow on Sharksille tuttu pelaaja, sillä mies edusti seuraa jo vuosien 2014 ja 2020 välisellä ajalla. Tämän jälkeen mies siirtyi kahdeksi kaudeksi Tampa Bay Lightningiin, jossa kanadalainen voitti NHL:n mestaruuden molemmilla kausillaan.

Goodrow on edustanut kolmen viime kauden ajan Rangersiä. Varakapteenina koko tuon ajan toimineen pelurin tehot laskivat tällä kaudella dramaattisesti. Mies nakutti 80 runkosarjapelissä tehot 4+8=12. Pudotuspeleissä Goodrow pelasi 16 ottelua tehoin 6+2=8.

Hyökkääjän 3,6 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä kolme seuraavaa kautta.

LUE MYÖS: