Carolina Hurricanesin pakka on totaalisen levällä. Useiden joukkueen tähtipelaajan sopimus on päättymässä, ja tähtihyökkääjä Martin Necas on jättänyt kulisseissa siirtopyynnön.

NHL Networkin lähetyksessä sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti, mikä on Carolinan yllättävä ykkösprioriteetti.

– Pari viikkoa sitten, kun Carolina tippui pudotuspeleistä ja puhuimme tämän kesän vapaista agenteista ja kuka on lähdössä ja kuka tulossa. Eräs henkilö soitti minulle ja sanoi, että emme katso oikeaa henkilöä. Hän sanoi takaavansa, että ensimmäinen asia, jonka Hurricanes tekee, on pitää huolta Jaccob Slavinista, koska hän on heidän paras puolustajansa, heidän parhaita pelaajiaan ja heidän tukipilarinsa, Elliotte Friedman kertoo.

Slavinin sopimusta on jäljellä vielä ensi kausi, joten tänä kesänä hänelle ei voi tehdä jatkosopimusta. Mutta Friedmanin mukaan Carolinan prioriteetti on katsoa palkkakattonsa suhteen ensi kesään ja pitää huoli, että heillä on varaa Slavinin seuraavaan sopimukseen.

Tällä kaudella Slavin iski 81 ottelussa tehot 6+31=37. Hänen vahvuutensa on enemmän puolustustyöskentelyssä kuin pisteiden mättämisessä.

LUE MYÖS