AHL:n finaalipari on selvillä. Calder Cupista taistelevat tämän vuoden loppuotteluissa Hershey Bears sekä Coachella Valley Firebirds. Finaalisarja starttaa Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Sama kaksikko nähtiin AHL:n finaaleissa myös viime vuonna. Tuolloin Hershey Bears voitti mestaruuden otteluvoitoin 4-3. Hershey Bears on Washington Capitalsin farmiseura ja Coachella Valley Firebirds puolestaan Seattle Krakenin farmijoukkue.

AHL:n finaalijoukkueissa on tänä vuonna neljä suomalaispelaajaa. Coachellan riveissä pelaavat puolustajat Ville Ottavainen ja Peetro Seppälä sekä hyökkääjät Ville Petman ja Jani Nyman. Hersheyn riveissä ei pelaa suomalaisia.

Petman ja Seppälä eivät ole pelanneet pudotuspeleissä toistaiseksi yhtään ottelua. Nyman on ollut kokoonpanossa yhdeksässä ottelussa tehoin 1+0 ja Ottavainen on pelannut 12 ottelua pistein 0+1.

LUE MYÖS