Kanadalaisräppäri Drakesta on totuttu kuulemaan urheilupalstoilla isojen urheilutapahtumien loppuotteluiden aikaan, jolloin suosikkiartistilla on ollut tapana tehdä isoja vedonlyöntejä toisen finalistin voiton puolesta.

Poikkeusta ei tapahtunut tänäkään vuonna. Drake nimittäin on panostanut 500 000 dollaria Edmonton Oilersin Stanley Cup -voitolle. Voitto kasvattaisi räppärin pelitiliä reilulla miljoonalla dollarilla.

Drake löi samansuuruisen vedon myös NBA:n puolelle, jossa mies veikkaa finaalisarjan voittajaksi Dallas Mavericksia. NBA-vedon osuminen toisi miehen pelitilille muhkeat 1,3 miljoonaa dollaria.

Räppärin nettovarallisuuden on arveltu olevan jopa 250 miljoonaa dollaria. Mies löi aiemmin tänä vuonna 1,15 miljoonan dollarin vedon Kansas City Chiefsin Super Bowl -voiton puolesta ja kuittasi tästä 2,3 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2022 räppäri voitti 400 000 dollarin panoksella 1,2 miljoonaa taalaa miehen veikattua Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välisen NHL:n pudotuspelien avauskierroksen venyvän seitsemänteen peliin.

Florida Panthersin ja Edmonton Oilersin välinen Stanley Cupin finaalisarja käynnistyy lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

LUE MYÖS: