Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Nikolaj Ehlersin nimi on noussut NHL:ssä kuumimpiin siirtohuhuihin.

The Fourth Period -sivuston päätoimittajan David Pagnottan lähteiden mukaan Ehlers ei halua tehdä jatkosopimusta Jetsin kanssa. 28-vuotiaan tanskalaisen nykyinen 6,75 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy kesällä 2025.

Pagnottan mukaan Jetsin GM Kevin Cheveldayoff on aloittanut kartoittamaan siirtomarkkinoita Ehlersin suhteen. Cheveldayoff etsii kaupan vastikkeeksi TOP-4-puolustajaa, sillä Dylan DeMelo ja Brendan Dillon ovat vapaina agentteina lähtökuopissa.

Ehlers teki päättyneellä kaudella runkosarjassa 82 ottelussa 25 maalia ja 61 tehopistettä. Kausi oli pistekeskiarvon valossa yksi tanskalaisen NHL-uran heikoimpia. Pudotuspeleissä huippunopea hyökkääjä kirjasi viidessä pelissä vaatimattomat tehot 0+2.

LUE MYÖS: