Anton Lundell toimi ratkaisijana Florida Panthersin ja New York Rangersin viidennessä NHL:n itäisen konferenssin finaalissa perjantain vastaisena yönä.

Chris Kreider ja Gustav Forsling onnistuivat maalinteossa toisessa erässä. 22-vuotias Lundell sivalsi vieraiden 2-1-johtomaalin kolmannen erän puolivälissä Eetu Luostarisen syötöstä. Sam Bennett iski vieraiden voittomaaliksi jääneen 3-1-osuman tyhjiin ennen kuin Alexis Lafreniere kavensi päätösminuutilla loppunumeroiksi 2-3.

Sportsnet

@Sportsnet
ANTON LUNDELL GIVES THE PANTHERS THE LEAD! 😼

– Suurin haaveeni lapsena oli pelata NHL:ssä, pudotuspeleissä ja konferenssifinaaleissa. Tätä parempaa ei olekaan, Lundell kertoi ESPN:lle ottelun tauottua paljastaen samalla saaneensa ensikosketuksensa NHL:ään 13-vuotiaana juuri Rangersin legendaarisella kotiareenalla Madison Square Gardenissa.

Panthers voi katkaista ottelusarjan ja edetä toista kertaa peräkkäin Stanley Cupin finaaleihin sunnuntain vastaisena yönä kotijäällään joukkueiden kohdatessa kuudennen kerran. Panthers johtaa sarjaa nyt voitoin 3-2.