Boston Bruinsin supertähti David Pastrnakin osallistuminen MM-kisoihin ei tule Tshekin jääkiekkoliitolle halvaksi.

Kisaisäntien manageri Milan Hnilickan paljastaa Sport.cz-uutissivustolle Pastrnakin osallistumisen MM-kisoihin saattavan maksaa vakuutusmaksujen muodossa maan jääkiekkoliitolle parhaimmassa – tai pahimmassa – tapauksessa jopa 100 000 dollaria. Pastrnak pelaa parhaillaan toista kautta kahdeksan vuoden ja 90 miljoonan dollarin arvoisesta NHL-sopimuksestaan.

Vaikka Pastrnakin MM-kisaurakka saattaa Tshekin puolivälierämenestyksestä riippuen jäädä vain kahden ottelun mittaiseksi, on maan suurimman NHL-tähden saapuminen kotikisoihin Tshekin liitolle tärkeä imagovoitto.

Pastrnak iski kuluneen NHL-runkosarjan aikana 47 maalia ja 110 tehopistettä. Bruins-tähti sijoittui runkosarjan pistepörssissä viidenneksi.

LUE MYÖS: