New York Rangers aloitti pudotuspelit kukistamalla Washington Capitalsin avausottelussa lukemin 4-1.

Rangersin neljästä maalista kaksi oli nelosketjun käsialaa. Pudotuspelidebyyttinsä pelannut, nuorella NHL-urallaan useiden tappeluiden kautta otsikoihin noussut kohupelaaja Matt Rempe onnistui iskemään ottelussa myös maalin. Ketjun muista pelaajista Barclay Goodrow iski pisteet 0+2 ja Jimmy Vesey tehot 1+1.

Runkosarjassa Rempe ehti pelaamaan 17 ottelua tehopistein 1+1. Jäähyminuutteja hän keräsi 71 kappaletta.

– Tulen muistamaan tämän aina. Se oli mahtavaa. Se oli unelmien täyttymys. Se oli epätodellista. Tiedän pelini. Tiedän, että osaan luistella hyvin ja olla fyysinen. Minut on tehty pudotuspelejä varten. Olen tyytyväinen siihen, miten tämä ilta meni, Rempe hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Myös ketjukaveri Vesey innostui ylistämään Rempeä.

– Uskon, että hänellä on ollut vaikutusta peliin kaikissa peleissä joissa hän on ollut kokoonpanossa. Mielestäni on ollut hauskaa pelata hänen kanssaan. Hän pelaa joka ilta joukkueelle, ja oli hienoa nähdä hänen saavan tuon maalin. Se oli tietysti iso maali pelille.

Rangersin kapteeni Jacob Trouba antoi tunnustusta koko nelosketjulle ja korostaa sen merkitystä joukkueelle.

– He ovat olleet hyviä koko vuoden. Oli heille iso juttu pelata hyvin tänä iltana ja tehdä pari maalia meille. Mielestäni meillä on todella hyvin syvyyttä kokoonpanossamme ja jokainen ketju voi tehdä maaleja, puolustaa ja pelata yhtenäistä jääkiekkoa. Se on joukkueemme vahvuus enkä usko, että kukaan täällä on yllättynyt siitä.

Rangersin ja Capitalsin pudotuspelisarja jatkuu Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.

LUE MYÖS