TPS:stä NHL:ään ja Montreal Canadiensiin koko vuoden 2022 varaustilaisuuden ykkösnimenä toissa syksynä lähtenyt Juraj Slafkovsky, 20, tienasi runkosarjan päätöskierroksen maalillaan jättimäisen bonuksen 950 000 dollarin peruspalkkansa jatkoksi.

Slovakialaishyökkääjä iski kauden 20. maalinsa päätöskierroksella Detroit Red WIngsiä vastaan. 20 maalin rajapyykin rikkominen tarkoitti pelaajalle samalla 250 000 dollarin suoritusbonuksia. Kokonaisuudessaan Slafkovsky iski toisella NHL-kaudellaan tehot 20+30=50.

Canadiens siirtyi itse ottelussa Slafkovskyn ohjurimaalilla 4-3-johtoon. Red Wings vei kamppailun lopulta nimiinsä voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 5-4.

Slafkovsky edustaa Slovakiaa pian käynnistyvissä jääkiekon MM-kisoissa.

Voit katsoa Slafkovskylle arvokkaan maalin alta löytyvältä videolta tai täältä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
HABS TAKE THE LEAD AGAINST DETROIT 👀

LUE MYÖS: