Arizona Coyotesin muutto Utahiin saanee virallisen vahvistuksensa parin seuraavan vuorokauden aikana.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli paljasti suositussa Spittin’ Chiclets -podcastissa keskustelleensa asiasta Coyotes-pelaajien kanssa. Seravallin mukaan pelaajat ovat yleisesti enemmän kuin tyytyväisiä seuran muuttouutisesta.

– Keskustelin aiheesta viikonloppuna erään pelaajan kanssa, joka sanoi: ”Kuka muka olisi pahoillaan lähdöstämme? Meillä on koko sarjan surkein lentokone, huonoimmat hotellit, surkeinta ruokaa, henkilökuntamme budjetti on sarjan pienin. Tuntuu kuin olisimme pelanneet kokonaan eri liigassa”, pelaaja lataa suoraa tekstiä Seravallin mukaan.

Coyotes pelasi päättyneen runkosarjan NHL-mittapuulla naurettavalla, vajaat 5000 katsojaa vetävällä areenalla. Uuden areenahankkeen kariutuminen olikin viimeinen naula NHL-pomojen arkkuun.

LUE MYÖS: