Edmonton Oilersin megatähti Connor McDavid on parhaillaan sivussa joukkueensa pelaavasta kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

Poissaolo onkin nyt viemässä McDavidiltä mahdollisuuden täydentää palkintokaappiaan jälleen yhdellä pistepörssin voitolla. Päävalmentaja Kris Knoblauchin mukaan poissaolossa on kuitenkin kyse ainoastaan varotoimenpiteestä, eikä supertähden osallistuminen pudotuspeleihin ole vaarassa.

– Tarkkailemme hänen tilaansa päivä kerrallaan. Jos kyseessä olisi pudotuspeliottelu, hän olisi pelannut viime yönä, Knoblauch avaa medialle.

– Hän ei ole pyörätuolissa tai mitään vastaavaa. Luonnollisesti näkisimme hänet mieluummin jäällä, mutta toisaalta tämä on hänelle mahdollisuus ladata akkujaan ja toipua (pudotuspeleihin), päävalmentaja jatkaa.

– Isossa kuvassa tärkeintä on nyt saada hänet 100-prosenttiseen kuntoon pudotuspelien alkuun mennessä, Knoblauch muistuttaa.

McDavid on pelannut kuluvalla kaudella 74 ottelua tehoin 31+99=130. Sadan syöttöpisteen maaginen rajapyykki uhkaakin nyt jäädä mieheltä vain yhden syötön päähän.

LUE MYÖS: