New York Rangersin sensaatiotulokas Matt Rempe saapui NHL:ään ryminällä helmikuussa haastamalla tappeluun käytännössä kaikki vastustajien kovanyrkit.

21-vuotiaan järkäleen NHL-debyyttikausi sai uuden käänteen 12. maaliskuuta, kun NHL lätkäisi hyökkääjälle neljän ottelun pelikiellon miehen taklattua New Jersey Devilsin Jonas Siegenthaleria päähän. Rempe myöntää nyt taklauksen menneen yli. Nuorukainen painottaakin aikovansa viilata pelitapaansa välttääkseen ylilyönnit jatkossa.

– Se (taklaus) oli vahinko. Luulin osuvani laitaan. En halua koskaan nähdä vastustajan loukkaantuvan. Aion pelata jatkossakin superkovaa. Minun on vain pidettävä huoli siitä, että taklaukseni ovat puhtaita. On vain opittava virheistä ja jatkettava elämää, Rempe kommentoi Devils-pelin tapahtumia New York Postille.

– Nyt kun katson tilannetta taaksepäin, tein virheen. Se oli valitettavaa ja olen pahoillani siitä, Rempe lisää.

Rangersin päävalmentaja Peter Laviolette on samoilla linjoilla.

– Hän tykkää taklata. Hän on hyvä taklaaja, mutta hänen on varmistettava, että hän tekee sen oikealla tavalla. Tuo tilanne meni hieman ohi, mutta muuten hän on taklannut hyvin. Hänen taklauksensa ovat olleet painavia ja fyysisisiä. Hän tuo uuden preesenssin joukkueeseemme, Laviolette kiittelee.

LUE MYÖS: