Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä Jake Guentzel on kaupattu Carolina Hurricanesiin.

Guentzelin siirrosta raportoivat useat eri NHL:n sisäpiirilähteet. TSN:n Pierre LeBrunin tietojen mukaan kaupassa Penguinsin suuntaan on siirtymässä ainakin Hurricanesin hyökkääjä Michael Bunting.

Vaihtokaupan tarkemmat tiedot eivät ole vielä julkisuudessa.

LUE MYÖS: Carolina hankki Jake Guentzelin – tässä ovat siirron yksityiskohdat

29-vuotias Guentzel on pelannut Penguinsissa vuodesta 2016 lähtien ja voittanut seurassa kertaalleen Stanley Cup -mestaruuden. Yhdysvaltalainen on tehnyt tällä kaudella 50 ottelussa komeat 22 maalia ja 52 tehopistettä. Guentzelin nykyinen kuuden miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tähän kauteen.

Ensimmäistä kauttaan Hurricanesissa pelaava Bunting on tehnyt tällä kaudella 60 ottelussa tehopisteet 13+23=36. 28-vuotias kanadalaishyökkääjä pelasi Penguinsin nykyisen GM:n Kyle Dubasin alaisuudessa Toronto Maple Leafsissä kausilla 2021-22 ja 2022-23.

LUE MYÖS: