Vegas Golden Knightsilla on rutkasti palkkakattotilaa täsmävahvistusten tekemiseksi kevään pudotuspelejä ajatellen 9,5 miljoonaa dollarina kaudessa tienaavan kapteeni Mark Stonen tipahdettua jälleen kerran pitkälle sairauslomalle siirtotakarajan lähestyessä.

Stonen loukkaantumisen myötä Golden Knightsilla on lähes kahdeksan miljoonaa dollaria vapaata palkkatilaa kevään kilpavarustelua silmällä pitäen. Ottawa Sunin toimittaja Bruce Garriochin mukaan Vegas onkin jo saattanut löytää paikkaajan Stonelle Ottawa Senatorsin Vladimir Tarasenkosta.

– Voitte ehdottomasti laskea Vegasin mukaan joukkueisiin, jotka ovat jo kyselleet Tarasenkon perään, Garrioch väittää listaten New York Rangersin, Florida Panthersin ja Edmonton Oilersin muiksi Tarasenkon kintereillä oleviksi seuroiksi.

– Yleisen käsityksen mukaan hintapyyntö Tarasenkosta on vähintään 2. kierroksen varausvuoro sekä tulevaisuuden lupaus, Garrioch jatkaa.

Tarasenkon vuoden mittainen ja viiden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä. 32-vuotias venäläislaituri on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua tehoin 15+23=38. Hyökkääjällä on sopimuksessaan täysi siirtokieltopykälä, jonka purkamiseen mies on kuitenkin valmis päästäkseen pelaamaan kevään pudotuspelejä.

LUE MYÖS: