NHL:n siirtohuhuissa jo pidemmän aikaa pyörineen Juuse Saroksen tilanteesta on tihkunut mielenkiintoista tietoa.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnotta paljastaa, että Nashville Predatorsin GM Barry Trotz on valmis kuuntelemaan tarjouksia suomalaisesta, vaikka seura on aiemmin vakuutellut, ettei Saros ole kaupan.

On totta, että molemmilla osapuolilla on halukkuutta solmia jatkosopimus, mutta tällä hetkellä suomalaistähti on niin arvokas, että Predators joutuu miettimään myös muita vaihtoehtoja.

– Minulle kerrottiin, että Saros haluaa seuraavaksi ison sopimuksen – hän haluaa Ilja Sorokinin sopimuksen (kahdeksan vuotta, 8,25 miljoonaa dollaria AAV), ja Predators ei toistaiseksi halua antaa sitä hänelle. Tästä syystä hän on epävirallisesti saatavilla, toimittaja kertoo.

Tällä kaudella Saroksen palkka on kuusi miljoonaa dollaria (cap hit viisi miljoonaa dollaria). Suomalaisen nykyinen sopimus kattaa enää tämän ja ensi kauden.

LUE MYÖS