NHL:ssä lähes 800 ottelua pelannut venäläishyökkääjä Artjom Anisimov ei jatka New York Rangersin farmijoukkueen mukana. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

35-vuotias Anisimov solmi tammikuussa testisopimuksen AHL-seura Hartford Wolf Packin kanssa siinä toivossa, että hän saisi uransa takaisin uomilleen. Pahoista loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt NHL-konkari pelasi farmissa 18 ottelua vaatimattomin tehopistein 1+3=4.

Anisimov on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 771 runkosarjan ottelua (180+196=376) sekä 43 pudotuspeliä (8+9=17). Hän on edustanut New York Rangersia, Columbus Blue Jacketsia, Chicago Blackhawksia sekä Ottawa Senatorsia.

Anisimov haki viime kaudella paikkaa Philadelphia Flyersista, mutta hän mursi jalkansa laukauksen blokkauksesta aivan harjoitusleirin alussa. Lopulta venäläishyökkääjä pelasi Flyersin farmijoukkueessa 55 ottelua kirjaten tehopisteet 19+17=36.

Toissakaudella Anisimov pelasi Lokomotiv Jaroslavlin riveissä. Hän teki 27 runkosarjaottelussa pisteet 8+11=19 sekä neljässä pudotuspeliottelussa tehot 1+2.

LUE MYÖS: