NHL:ssä jo 17:llä eri kaudella pelannut Phil Kessel on ollut kuluvan kauden ilman seuraa.

Tällä hetkellä tilanne näyttää kuitenkin valoisammalta, sillä muun muassa The Hockey News ja toimittaja Rick Dhaliwal kertovat, että 36-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä kiinnostaa ainakin Vancouver Canucksia.

Aiemmin helmikuussa myös TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kertoi, että Kesselin edustajat ovat käyneet keskusteluja muutamien NHL-seurojen kanssa. Toimittaja ei kuitenkaan paljastanut seurojen nimiä.

Kessel voisi olla jollekin pudotuspeleihin tähtäävälle NHL-seuralle riskitön vahvistus, sillä hyökkääjä voisi pelata halvalla sopimuksella. Samalla yhdysvaltalainen toisi mukanaan hirmuisen määrän kokemusta. Kessel on pelannut NHL:ssä 1286 runkosarjaottelua ja 100 pudotuspeliottelua.

Viime kaudella Kessel saavutti NHL-uransa kolmannen Stanley Cupin Vegas Golden Knightsin riveissä.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS