Phil Kesselin jo lähes varmana pidetty siirto Vancouver Canucksiin ei toteutunutkaan NHL:n siirtotakarajalla, mikä saattaa tarkoittaa taalakaukaloiden peräkkäisten pelattujen ottelujen teräsmiesputken kärkisijaa hallussaan pitävän legendan uran päättymistä.

Canucksin GM Patrik Allvin on nyt avannut medialle syitä Kessel-sopimuksen kariutumiseen.

– Phil on mahtava persoona ja hyvin arvostettu pelaaja. Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja, joka olisi halunnut takaisin tositoimiin.

– Kuitenkin ottaen huomioon rosterimme tilanteen sekä tavan, jolla haluamme pelata, valitettavasti hän ei ollut tähän kohtaan sopiva pelaaja meille, Allvin myöntää.

Koko kauden pelaamatta ollut amerikkalaishyökkääjä ei ole vielä tiedottanut uransa mahdollisesta jatkumisesta ensi kaudella. Laituri ehti jo harjoitella Canucksin farmijoukkueen kanssa ennen siirtotakarajaa.

LUE MYÖS: