Boston Bruinsin seuraikoni Patrice Bergeronin lopettaminen viime kauden jälkeen jätti ammottavan aukon joukkueen sentteriosastolle.

Bergeron on nyt aloittanut luisteluharjoittelun, minkä myötä huhut supertähden paluusta Bruinsiin loppukaudeksi käynnistyivät välittömästi. Nyt kuusinkertainen NHL:n paras puolustava hyökkääjä kuitenkin kumoaa huhut: Paluuta ei ole luvassa.

– Ei, se ei tule toteutumaan. En ole tekemässä paluuta tai yrittämässä sitä. Tulkaa katsomaan luistelutreenejämme – huhut paluusta kuolisivat siihen paikkaan. Tempo on aika hidasta, Bergeron naureskelee medialle.

Bergeron kertoo seuranneensa tarkkaan Bruins tämän kauden otteita. Kapteenin itsensä sekä David Krejcin lopetettua odotukset joukkuetta kohtaan olivat kauden alla maltillisia. Tulosta on kuitenkin tullut ja joukkue on matkalla kohti pudotuspelejä.

– Olen todella ylpeä joukkueesta. Rehellisesti sanottuna en edes ole yllättynyt. Tiesin heidän pärjäävän enemmän kuin hyvin. Joukkueessa on niin paljon talenttia, kokemusta, johtajuutta sekä isoja persoonia, Bergeron luettelee.

Mies kertoo nauttivansa täysin siemauksin vapaaherran elämästään.

– Teen nyt asioita, joita olen halunnut aina tehdä. Nautin vain elämästäni, Bergeron kuvailee ensimmäistä vuottaan eläkeläisenä.

LUE MYÖS: