Yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Dzingel, 31, on herättänyt kiinnostusta Euroopassa. Tällä kaudella pelaamatta ollut Dzingel on kiekkoillut koko tähänastisen uransa Pohjois-Amerikassa.

Blickin toimittaja Grégory Beaudin mukaan useat Sveitsin NL-seurat ovat tällä hetkellä kiinnostuneita Dzingelin palveluksista loppukauden ajaksi. Hän ei maininnut seuroja nimeltä.

Lisäksi Dzingeliä on kosiskeltu Ruotsin suunnalta. Norrbottens-Kuriren uutisoi lähteisiinsä vedoten, että Luulaja oli viime viikolla lähellä sopimusta Dzingelin kanssa. Neuvottelut oli aloitettu joulun tienoilla ja Dzingel oli päättänyt allekirjoittaa sopimuksen, mutta hän joutui perhesyiden vuoksi hylkäämään Luulajan tarjouksen.

Dzingel pelasi viime kaudella AHL:ssä Chicago Wolvesissa, jossa hän kirjautti 22 otteluun tehopisteet 2+9=11. Hän on pelannut urallaan NHL:ssä kaikkiaan 404 runkosarjaottelua (87+101=188) sekä 28 pudotuspeliä (3+1) edustaen Ottawa Senatorsia, Columbus Blue Jacketsia, Carolina Hurricanesia, Arizona Coyotesia sekä San Jose Sharksia.