Nuorten Leijonien kolmos- ja nelosketjussa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelannut hyökkääjä Tommi Männistö saa kehuja Daily Faceoff -sivuston toimittaja Steven Ellisiltä.

Männistö, 19, teki alkulohkon neljässä kamppailussa kaksi maalia, kun hän osui sekä Saksaa että Ruotsia vastaan. Hän onnistui myöskin puolivälierässä Slovakiaa vastaan, joten hän on tehnyt viiteen otteluun kolme maalia. Männistöä ei ole varattu NHL:ään, mutta Ellisin mielestä hän ansaitsisi NHL-varauksen.

– Toivottavasti joku varaa Männistön, koska harvat pelaajat tekivät yhtä kovasti töitä kuin hän alkusarjan aikana. Nopeasti luisteleva, kiekkoa jahtaava laitahyökkääjä Michiganin yliopistosta teki ensimmäisen maalin, jonka Ruotsi päästi koko turnauksessa, hänen toisensa neljään otteluun. Mutta se ei ole hyökkäys joka innostaa minua, koska se ei ole hänen peliänsä. Vaan se, että hän ei koskaan luovuta ja tuo mukavasti fyysisyyttä jokaiseen vaihtoon, Ellis sanoo.

Männistö siirtyi täksi kaudeksi Michiganin yliopistojoukkueeseen, jossa hän on kirjauttanut 15 otteluun pisteet 1+4. Ennen tätä kautta hän pelasi Tapparan U20-joukkueessa.