Buffalo Sabresin nuori tähtihyökkääjä Dylan Cozens lataa paikalliselle Buffalo Newsille rajua kritiikkiä omiensa suoritustasosta kuluvalla NHL-kaudella.

22-vuotias hyökkääjä nostaa esiin yhden epäkohdan, jolla joukkue on ottanut takapakkia viime kauteen verrattuna.

– Meitä vastaan on aivan liian helppo pelata juuri nyt. Tarvitsemme enemmän fuck you -asennetta peliimme. Mielestäni viime kaudella meillä oli sitä enemmän, Cozens puhisee.

– Olemme aivan liian pehmeitä tänä vuonna. Vastustajat suorastaan kiusaavat meitä. Meidän on vietävä taklaukset paremmin loppuun, pelattava kovemmin ja oltava vahvempia kaksinkamppailuissa. Meidän on tapettava vastustajan peli omalla puolustusalueellamme, seitsemän vuoden ja 49,7 miljoonan dollarin jatkosopimuksen helmikuussa solminut kanadalainen listaa epäkohtia.

Cozens ruoskii myös itseään. 22 pelissä 11 (4+7) pistettä iskenyt sentteri täsmentää, että myös hänen itsensä on pelattava paljon nykyistä paremmin auttaakseen joukkuettaan voittojen tielle. Vielä viime kaudella nuorukainen nakutti runkosarjassa 31 maalia ja 68 tehopistettä.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit tutustua NHL:n televisiointiin tarkemmin täällä.