St. Louis Bluesin ykkösmaalivahti Jordan Binnington on noussut viime vuosien aikana otsikoihin pelillisten ansioiden sijaan kaukalossa tapahtuneilla sekoamisillaan.

Vastustajia mukiloivan Stanley Cup -voittajan ajoittain legendaarisen Ron Hextallin pelivuosista muistuttava käytös ei ole ollut enemmistön mieleen. Samoilla linjoilla on myös entinen NHL-maalivahti Devan Dubnyk, jolla on omakohtaista kokemusta Binningtonin pimenemisistä.

– Minulle Binnington katseleminen on kuin katsoisi saman videon uudelleen ja uudelleen. Hän pelaa päin p*rsettä, päästää maaleja ja aloittaa sen jälkeen show’nsa, joka on mielestäni pelkkää feikkiä, Dubnyk lataa The Cam and Strick Podcastissa.

Dubnykia ärsyttää ennen kaikkea se, että ex-vahdin mielestä Binnington piiloutuu jäällä tosi paikan tullen tuomareiden selän taakse. Näin kävi mm. Dubnykin haastettua kuumakallen tappeluun kesken ottelun.

– Ongelmani Binningtonin suhteen on se, että tuo kaikki on pelkkää show’ta. Seiso sitten tekojesi takana! Jos laitat show’n pystyyn, niin näytä meille jotain konkreettista, Dubnyk vaatii.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: NHL:n vihatuimman pelaajan titteli vaihtui? Brad Marchand irvailee Jordan Binningtonille: ”Saa minut näyttämään kuoripojalta”